IMG-20190113-WA0021
13 maart: de eerste zwangerschapsyoga partnerworkshop van 2020

Op vrijdagavond 13 maart 2020 vindt de eerste partnerworkshop of partnerles zwangerschapsyoga plaats van dit nieuwe jaar. Ook dit jaar kun je je samen met je geboortepartner in schrijven voor de praktische partnerworkshop ter voorbereiding om je samen goed en praktisch voor te bereiden op de geboorte van je kindje. Je geboortepartner kan je man of vrouw zijn, maar bijvoorbeeld ook je doula, je zus, je beste vriendin of je moeder. Met welke belangrijke persoon bereid jij de bevalling voor? Bij Yogaboetiek bieden we om de twee maanden een heldere, praktische no-nonsense partnerworkshop! 

De partnerles bevat geen fysieke yoga-oefeningen. Als aanvulling op de cursus zwangerschapsyoga, biedt Yogaboetiek een partnerles aan. Een fijne manier om samen met je partner bewust te zijn van de zwangerschap.

Tijdens deze les, van circa 1 1/5 uur gaan we nogmaals door verschillende ademhalingstechnieken en oefeningen die bruikbaar zijn tijdens de weeën en de bevalling. Er worden geen yoga-oefeningen (asana’s) gedaan.

Daarnaast zijn er houdingen en massagetechnieken om de ‘mama to be’ te ontspannen en de ademhaling naar beneden te krijgen. De ademhaling is tenslotte ons meest belangrijke instrument tijdens de bevalling. De rol van de partner tijdens de bevalling komt aan bod en ook is er een stukje informatie over hormonen, de stadia van bevalling d.m.v. bekkenbodemmodel en het gebruik van een Rebozo-doek.

Ook is deze speciale les fijn om de partner meer te betrekken, te informeren en samen te ervaren. De band tussen beide partners is belangrijk, ook tijdens de bevalling.

Lees hier algemene informatie over de partnerworkshop

IMG-20190910-WA0009

13 maart: de eerste zwangerschapsyoga partnerworkshop van 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *