RECENSIES

Ons meiske is er! Ik had een nóg snellere bevalling deze keer: 2,5 uur en toen 9 minuten persen. Ik kon nu veel beter ontspannen tussen de weeën door, met name dankzij de partnerworkshop, die heeft me echt veel inzichten en tools gegeven! Dank je wel! Ik kwam steeds zo ontspannen thuis van de yogalessen en de partnerworkshop is echt waardevol. Je geeft veel kwaliteit in korte tijd. Dit gun ik ieder stel dat een kindje verwacht. <3
– Rianne over de partnerworkshop groepsverband en Zwangerschapsyoga Den Bosch

Ik heb me proberen te focussen op mijn ademhaling en ik heb erg veel gehad aan jouw tip over de tegendruk geven in de rug. Ook dit keer had ik alleen rug weeën en mijn man heeft me op een gegeven moment, toen ik perse op mijn linker zij moest liggen van de verloskundige in het ziekenhuis, op die manier goed kunnen ondersteunen. Ik wil je bedanken voor de fijne lessen!
– Marja over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Onze dochter Saar is geboren! Wij zijn helemaal in de wolken met haar, ze is echt een cadeautje. Ik had een pittige bevalling van 24 uur en ik moet echt nog even herstellen. Ik heb heel erg veel gehad aan de ademhalingsoefeningen, de kamelendans (zoals ik hem noem 😉) en het 8-jes draaien met de heupen. Dank daarvoor!
– Marieke over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Hoi Annika! Even per app ’t bericht dat wij trotse ouders zijn geworden van Mila! Het is een prachtmeisje, wat een trots!!! De bevalling was een geweldige ervaring, ik heb van 10:00-20:00 uur de verschillende fases mogen beleven en alles weg gepuft middels yogatechnieken en de ademhalingstechnieken die ik bij jou heb geleerd. Ik kreeg veel complimenten van de verloskundigen in ’t ziekenhuis. Ondanks de snoeren, de laatste heftige weeën (2-3 uur) opgevangen op handen en knieën (kindhouding). Echt super!!! Bedankt dus wederom voor de kennis die ik bij je wilde leren. Mila is vredig ter wereld gekomen en ik heb geen onnodige energie verspild.
– Martine over Zwangerschapsyoga Waalwijk

Gisterenochtend is Lotte geboren! Alles gaat goed met ons. Heb veel aan je gouden draad en kaarsjes blazen gehad.  Heb nl. heel wat kaarsjes moeten blazen toen ik na 1,5 persen toch nog naar het ziekenhuis moest voor het laatste stukje van de bevalling. Bedankt voor de lessen en tot bij Mama & Baby Yoga.
– Lieke over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Dankzij de yoga lessen van Annika heb ik me goed kunnen voorbereiden op de bevalling. De rugweeën heb ik kunnen opvangen door de staande oefeningen die we geleerd hebben en door focus op de gouden draad ademhaling. Dit werkte erg goed voor mij! Ook de partnerles zorgde ervoor dat mijn partner me kon ondersteunen waar nodig. Ik kan niet wachten om samen met mijn zoontje de mama&baby yoga lessen te gaan volgen!
– Eline over Zwangerschapsyoga Waalwijk

Vrijdagavond is Tom geboren. Bevalling ging heel goed, en vrij rap allemaal. Tom doet het super goed en we maken het goed samen. Ik heb mega veel gehad aan de gouden draad oefening en het kaarsje uitblazen. Hij was er binnen 3,5 uur!
– Irene over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Hoi Annika! Even per app t bericht dat wij trotse ouders zijn geworden van Mila! Het is een prachtmeisje, wat een trots!!! De bevalling was een geweldige ervaring, ik heb van 10.00-20.00u de verschillende fases mogen beleven en alles weg gepuft middels yogatechnieken en de ademhalingstechnieken die ik bij jou heb geleerd. Ik kreeg veel complimenten van de verloskundigen in t ziekenhuis [..] Ondanks de snoeren de laatste heftige weeën (2-3uur) opgevangen op handen en knieën (kind houding). Echt super!! Bedankt dus wederom voor de kennis die ik bij je wilde leren  hierdoor is Mila vredig ter wereld gekomen en heb ik geen onnodige energie verspild.
– Martine over Zwangerschapsyoga Waalwijk

Na een vlotte en fijne thuisbevalling van 7,5 uur mochten we […] in onze armen sluiten. De hypnobirthing in combinatie met yoga heeft zeker bijgedragen aan het feit dat alles soepel is verlopen 🙂 Dank daarvoor!
– Kim over zwangerschapsyoga Den Bosch

Ik wilde je even laten weten dat ik afgelopen maandag bevallen ben van onze dochter. Alles is heel erg goed gegaan, het kon echt niet beter! En ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen!
Marloes over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Zeg eens Aa 2
De lessen zijn goed in balans, ik vond ze interessant en tegelijkertijd erg ontspannen. Na de eerste les leek ik al beter te slapen. Een goede mix van theorie en praktijk!
– Geertje over Zwangerschapsyoga Den Bosch

Annika heeft een fijne stem, een lieve docent. Ze let goed op je in de les.
– Mariska over Zwangerschapsyoga Den Bosch


Hi Annika, dankjewel voor de super fijne les gisteren. Er was een goede balans tussen ontspanning / ademhaling en de fysieke asana’s. Mijn lichaam voelt soepeler en ook mijn hoofd is een stuk leger. Echt een cadeautje aan mezelf en mijn baby’tje. <3 

– Jennifer Zwangerschapsyoga Den Bosch

De Yoga-Verwen-Workshop van 28 mei was voor mij  een prettige verrassing, dat was door de combinatie van lekker eten, drinken, yoga, meditatie  en een gezicht massage (en prettig gezelschap). De sfeer was heel ontspannen en je geeft heel kundig yogales. Een zachte stem als begeleiding. Als het opnieuw  georganiseerd wordt doe ik graag weer mee!
Ton over de Yoga-Verwen-Workshop bij Yoga Den Oever

Yoga in the Wild met Annika was yoga met een glimlach. Niet alleen vanwege de mooie locatie, maar juist ook door de fijne stem van de docent. Het was een gevarieerde les, waarin een ieder zijn of haar eigen grenzen op kon zoeken, terwijl Annika de focus op jezelf daarin ook zeer duidelijk benadrukte. Dat vond ik zelf erg fijn. De plek in de natuur gaf al een oase-achtig gevoel, aan het einde van de les was dat gevoel helemaal compleet. Ik wilde niet weg!
– Loes over Yoga in t Wild

Voor mijn chronische hyperventilatie loop ik bij de fysiotherapeut, maar achteraf had ik beter meteen een yogales kunnen nemen bij Annika. Doordat Annika van zichzelf een bepaalde rust uitstraalt gaan de oefeningen voor de ademhaling een stuk makkelijker, dit draagt zeker bij aan de relaxte sfeer die hier aanwezig was. Annika had zich tot in de puntjes voorbereid, overal was aan gedacht. Zo begon de workshop met zelfgemaakte smoothies en waren er aan het eind van de workshop nog zelfgemaakte baksels. Ik kan het iedereen aanraden en ben zelf zeker weer aanwezig bij de eerst volgende workshop in de buurt van Tilburg!
– Evy over de Yoga-Verwen-Workshop bij Movonne

Vanmorgen werd ik wakkerYoung female meditate in nature.Close-up image. en mijn gedachten gingen uit naar gisteravond. De ruimte was mooi verlicht, er lagen prachtige kleden op de grond, de energie was goed. De Yin Yoga vond ik fijn om te doen, ondanks dat ik mezelf enorm tegenkwam. Het voelt fijn in mijn lichaam (daarna). De manier waarop je het deed, de Flame Meditation, de gezichtsmassage, gewoon alles, heb ik als zeeeeeer positief ervaren!!! Lieve Annika, heel erg bedankt voor deze avond, het was heel bijzonder. – Angelique over Yin Yoga & Flame Meditation

De yogaworkshop was leerzaam ontspannend. Heerlijke selfmade broodjes en wellness-thee. Een workshop voor lichaam en geest. Ik kom zeker een keer terug!
– Sharon over de Yoga-Verwen-Workshop bij Movonne

De [Yoga-Verwen-Workshop] was voor mij een mooie laagdrempelige manier om kennis te maken met yoga. Ik vond het best intensief, maar fijn om te doen. Zonder ervaring heb ik met jouw begeleiding echt mee kunnen doen.
Ellen over de Yoga-Verwen-Workshop bij Yoga Den Oever

Een prettig en rustig gegeven yogales op een mooie locatie.
– Mike over Yoga in ’t Wild (yoga buiten)