babymassage2

Babymassage Den Bosch – nieuwe lessen in april 2020!

Vanaf april 2020 biedt Yogaboetiek naast de lessen Mama en Baby Yoga ook fijne cursussen Babymassage in Den Bosch aan. Babymassage is een belangrijke manier om te hechten met je kindje, voor zowel mama’s als papa’s. Babymassage is een moment van ontspanning, niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou zelf. Een les of workshop babymassage duurt ongeveer 60 minuten, waarbij we de massagetijd steeds een beetje opbouwen. De gemoedstoestand van de baby is hierin leidend. In het begin is 10 tot 15 minuten masseren voor je kleintje genoeg. Jullie bouwen dit samen op, ook in de tijd dat je thuis masseert.

We bieden een eenmalige Workshop Babymassage aan en een korte reeks Babymassage. Een workshop is een mooie kennismaking met Babymassage, welke eventueel vervolgd kan worden met een korte reeks. Je kan ook direct instromen bij de korte reeks Babymassage. We werken met een maximaal aantal van 5 baby’s in groepsverband, om de prikkels voor de baby’s laag te houden.

Babymassage groepsverband in april:

April/Mei 2020

  • Les 1: 3 april
  • Les 2: 17 april
  • Les 3: 1 mei

Tarief: korte cursusreeks Babymassage groepsverband á 60 minuten per les €120,00
Drie lessen, met of zonder partner!

Je leest alles over de voordelen van babymassage, de overige cursusdata (korte reeks, eenmalige workshop, individueel of in groepsverband) op deze pagina! Hier staat alles wat je wilt weten over Babymassage Den Bosch. Heb je nog vragen die hier niet beantwoord worden, voel je vrij om een mailtje te sturen naar info@yogaboetiek.nl. Ook aanmelden kan via info@yogaboetiek.nl.

Babymassage in Den Bosch – april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *