Zwangerschapskwaaltjes 2

Nieuw: Zwangerschapsyoga thuis! – in 3 lessen
Alleen of met een vriendin!

Wil je graag mee doen met zwangerschapsyoga, maar lijkt het je fijner dit in je eigen huis te doen en komt het jouw agenda beter uit om dit in minder dan 8 lessen te doen? Dan is deze nieuwe module wellicht wat voor jou! Een korte reeks privé zwangerschapsyoga is ook te volgen samen met een vriendin! Samen ontvang je korting op jullie lespakket. Hierover lees je onderstaand meer. 

Een korte reeks zwangerschapsyoga privé bij jou (of een vriendin) thuis heeft voordelen! Het voordeel is dat je de lessen inpland wanneer het je uitkomt, in overleg met ons. Je doet dit fijn in je eigen omgeving, op de afgesproken tijd. Omdat zwangerschapsyoga tevens een praktische zwangerschapscursus is, is het fijn om te kijken hoe je de oefeningen toepast in je eigen omgeving. Daarnaast kunnen we de lessen aan passen op jouw wensen.

Hoe ziet deze korte reeks eruit:
Les 1: zwangerschapsyoga: ademhalingsoefeningen en yoga-oefeningen speciaal voor de bevalling. Begeleidde ontspanningsoefening. Nabespreken onder het genot van thee en iets lekkers, verzorgd door Yogaboetiek.

Les 2: zwangerschapsyoga: nieuwe ademhalingsoefeningen en yoga-oefeningen speciaal voor de bevalling. Begeleidde ontspanningsoefening. Nabespreken onder het genot van thee en iets lekkers, verzorgd door Yogaboetiek.

Les 3: partnerworkshop: geen yoga-oefeningen, maar de rol van de partner en birth basics komen aan bod. Naast theorie over de bevalling en hormonen is er tevens een kort praktijkgedeelte. Onder andere de rol van de partner tijdens de bevalling, drukpunt-techniek voor tijdens de weeën en massage (ook tijdens de zwangerschap toepasbaar) met de Rebozo-doek komt aan bod. Nabespreken onder het genot van thee en iets lekkers, verzorgd door Yogaboetiek.

De laatste les wordt afgesloten met een handige informatiesheet met een overzicht van de ademhalingsoefeningen, tips voor de partner en aanwijzingen voor bewegingen tijdens de eerste fase van de bevalling.

20190927_092719
Foto: Yoga thuis, met twee vriendinnen

Wat kost zwangerschapsyoga privé of zwangerschapsyoga met vriendin?

 • Zwangerschapsyoga privé, inclusief twee lessen en een partnerworkshop, thee & iets lekkers: €190,-
  – Les 1 en 2 duurt 90 minuten
  – De partnerworkshop duurt 120 minuten
  – Inclusief reiskosten in de buurt van Den Bosch en Waalwijk
 • Zwangerschapsyoga privé met vriendin, inclusief twee lessen en een partnerworkshop, thee & iets lekkers: €120,- p.p.
  – Les 1 en 2 duurt 90 minuten
  – De partnerworkshop duurt 120 minuten
  – Inclusief reiskosten in de buurt van Den Bosch en Waalwijk

Wil je geen zwangerschapsyoga privé, maar wel een partnerworkshop privé, dan kan ook! Hier lees je alles over de partnerworkshop en hoe ik jou en je partner help met handige ‘tips and tricks’ op weg naar een prettige geboorte van jullie kindje. Vanaf 2019 is er een ook een Partnerworkshop XL beschikbaar. De tarieven voor alle lespakketten van Yogaboetiek / Zwangerschapsyoga Den Bosch lees je hier.