Vinyasa Flow 2
Uitnodiging: 
Op donderdagavond 4 april ben je van harte uitgenodigd voor een gratis proefles Vinyasa Yoga! Omdat dit een gloedje nieuwe les is, vier ik dit graag met een gratis proefles! Lees hieronder snel meer over Vinyasa Yoga!
Wat is Vinyasa Yoga
Vinyasa is een energieke vorm van yoga (dus dit is géén postnatale yoga of yoga met baby) waar je je spieren zowel sterk als soepel mee maakt. In deze vorm van yoga beweeg je van de ene yogahouding naar de andere, op het ritme van je ademhaling. Het kan soms bijna op een dans lijken! Doordat je constant in beweging bent gedurende het grootste gedeelte van de les, worden de spieren lekker warm en heb je geen tijd om na te denken, waardoor je helemaal uit je hoofd komt!!!
Vinyasa Flow 3
Het mooie is ook dat je elke les weer een stapje verder komt. Iedereen heeft natuurlijk zijn persoonlijke route, is al leniger of nog wat stijver, maar niemand verlaat een yogales slechter dan hij/zij binnen kwam…!! Ik persoonlijk ga altijd heel vrolijk en lekker in mijn lijf weg bij een les Vinyasa Yoga, dit wil ik jullie ook graag laten meemaken!!! Daarnaast is Vinyasa Yoga een heel goed moment voor jezelf gedurende de week.
Op de pagina Vinyasa Yoga lees je alles betreffende dag, tijd, locatie en natuurlijk de tarieven!
Er zijn nog enkele matjes beschikbaar.
Wanneer je je wilt inschrijven of nog vragen hebt kun je een e-mail sturen naar: info@yogaboetiek.nl.
Vinyasa Flow 1
Nieuw: Vinyasa Yoga – vanaf donderdagavond 4 april 2019 in Den Bosch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *