Zwangerschapsyoga 2

Meld je aan voor een proefles:
Info@yogaboetiek.nl

Hallo toekomstige mama’s! 
Online Zwangerschapsyoga is een aanvulling op een mooie zwangerschap en stimuleert een zo prettig mogelijke bevalling. De yogalessen zijn zacht, subtiel én een praktische aanvulling voor het dagelijks leven. Tijdens de lessen worden namelijk ook tips gegeven die je van je yogamat af kan nemen en dagelijks kan gebruiken. Online Zwangerschapsyoga staat voor een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid van zowel moeder als baby. Al vanaf 16 weken, tot vlak voor de bevalling, kun je meedoen met zwangerschapsyoga! Zwangerschapsyoga is heerlijk voor tijdens de zwangerschap, maar is ook zeker aan te raden als voorbereiding op de bevalling. Een cadeautje voor jezelf én voor je baby! Kies je voor Online Zwangerschapsyoga, dan ontvang je iedere week een lespakket met verschillende componenten hierin:

 •  Een korte yogales met thema
 •  Een korte verdiepende video, met bijvoorbeeld een van de ademhalingstechnieken uitgelegd
  (bijvoorbeeld om de weeën goed om te kunnen vangen)
 •  Een volledige les online zwangerschapsyoga, op de volgende manier opgebouwd:
  – Meditatie/ontspanningsoefening
  – Opwarmende yoga-oefeningen
  – Staande yoga-oefeningen
  – Een ademhalingstechniek/oefening voor de bekken of zittende yoga-oefeningen
  – Savasana/de eindontspanning ter afsluiting van de les
 •  Sommige lessen kun je ook extra’s verwachten, zoals bepaalde oefeningen in PDF met extra uitleg, een ontspanningsaudio om lekker met oortjes in je eigen tijd op de bank of in bed te doen
 •  Een document met de ademhalingsoefeningen én tips voor de partner ontvang je na je laatste les Online Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is geen strenge work-out, maar een subtiele manier om energie op te doen, fit te zijn, fit te blijven en natuurlijk heerlijk te ontspannen. Een momentje voor jezelf! Tijdens de lessen ontvang je praktische informatie, ademhalingstechnieken voor tijdens de bevalling en ontmoet je andere mama’s to be

Pregnant woman asleep in bed

Voordelen van zwangerschapsyoga:

– Voor een sterke rug, stabiele bekkenbodem
– Leren ontspannen
– Een moment voor jezelf en je baby
– Praktische tips voor thuis
– Aandacht voor een goede ademhaling, bruikbaar tijdens zwangerschap en bevalling!
– Ontmoet andere zwangere dames, deel je ervaring
– Zwangerschapsyoga stimuleert een natuurlijke bevalling

<<<Klik! Een sneakpreview van een online les!!!>>>

Voordelen van Online Zwangerschapsyoga

– Yoga in je eigen tijd, in je eigen woonkamer, bij wijze van in je pyjama 😉
– Pauzeer de les en neem wat langer de tijd om te ontspannen, of om een fijne oefening nogmaals te doen
– Na iedere online les ontvang je een ‘replay’ waarna je een week lang de les nogmaals kan doen. Eigenlijk heb je op die manier onbeperkt yoga, iedere week weer!
– De extra’s geven je de mogelijkheid ook in je eigen tijd te verdiepen in de belangrijke zaken zoals ademhalingstechnieken
– De kortere lessen zijn voor wanneer je even wat minder tijd hebt, maar toch wel wat ontspanning OF JUIST beweging kan gebruiken

Light blue mandala

Wat heb je nodig voor Online Zwangerschapsyoga

– Een yogamat of stug vloerkleed
– Een plat kussentje
– Een dikker kussen om op te zitten, een meditatiekussen, yoga-/fitnessblok is ideaal. Anders een laag krukje of zelfs een stapel boeken voldoet
– Een dekentje voor de eindontspanning

 

 

Tarieven: 

 • Proefles Online Zwangerschapsyoga: Gratis in 2020
 • Zwangerschapsyoga Online lespakket 8 weken: €79,00
 • Indien je ook klassikale lessen afneemt bij Zwangerschapsyoga Den Bosch, dan hanteren wij een korting. Je kunt dan een combinatiepakket afsluiten, waarbij Online Zwangerschapsyoga €45,00 bedraagt.

Zwangerschapsyoga Den Bosch

Voorwaarden Zwangerschapsyoga Den Bosch 

 

 • Een proefles is gratis. Ga je door Online Zwangerschapsyoga, dan is de proefles tevens de eerste lesweek uit je pakket.
 • Iedere lesweek ontvang je een registratielink, zodat je zelf actief bezig met je lesprogramma. Mocht je je te laat hebben geregistreerd voor je lesweek, dan kun je tot een week na de lesweek een nieuwe registratielink opvragen bij Yogaboetiek en je alsnog inschrijven.
 • Yogaboetiek behoudt zich het recht om van docent te wisselen.
 •  Het lespakket is persoonsgebonden, het is niet toegestaan deze te delen.
 • Wanneer je na de proefles voor een lespakket hebt gekozen en je bent inmiddels aan de vervolglessen begonnen, maar je hebt je factuur nog niet betaald, is het niet mogelijk om halverwege het pakket te stoppen en de factuur slechts gedeeltelijk te betalen.
 • Het is tevens niet mogelijk wanneer het lespakket al betaald is en je hebt al enkele lessen gevolgd, om een gedeelte van de cursus terug te vragen. Het is niet mogelijk om halverwege het pakket toch de resterende lessen niet te betalen en/of geld terug te vragen op het reeds betaalde lespakket.
 •  Mocht je op vakantie zijn of ziek zijn en hierdoor de lesweek niet of moeilijk kunnen volgen, dan kan deze in overleg worden opgeschoven. Uiteraard stimuleren wij om in welke situatie dan ook door te gaan met yoga, maar wij begrijpen dat dit in de praktijk niet altijd mogelijk is. Dit geldt niet voor andere redenen.

Hi Annika, dankjewel voor de super fijne les gisteren. Er was een goede balans tussen ontspanning / ademhaling en de fysieke asana’s. Mijn lichaam voelt soepeler en ook mijn hoofd is een stuk leger. Echt een cadeautje aan mezelf en mijn baby’tje. <3 
– Jennifer 

Hallo Annika, afgelopen dinsdag is onze dochter Jula geboren, na een hele vlotte bevalling. Heb tijdens de bevalling erg veel gehad aan de ademhalingstechnieken. Ook het draaien met de heupen gaf soms echt wel even verlichting en afleiding. Dus de lessen waren erg nuttig en zeker bruikbaar! Nu zijn we heerlijk aan het genieten en bijkomen samen…
– Margo

IMG_20181004_171757_017

Hoi Annika! Even per app t bericht dat wij trotse ouders zijn geworden van Mila! Het is een prachtmeisje, wat een trots!!! De bevalling was een geweldige ervaring, ik heb van 10.00-20.00u de verschillende fases mogen beleven en alles weg gepuft middels yogatechnieken en de ademhalingstechnieken die ik bij jou heb geleerd. Ik kreeg veel complimenten van de verloskundigen in t ziekenhuis [..] Ondanks de snoeren de laatste heftige weeen (2-3uur) opgevangen op handen en knieën (kind houding). Echt super!! Bedankt dus wederom voor de kennis die ik bij je wilde leren  hierdoor is Mila vredig ter wereld gekomen en heb ik geen onnodige energie verspild. 
– Martine

 

 

birthlight logoBirthlight logo perinatal

Birthlight Methode

De zwangerschapsyoga wordt gegeven volgens de Birthlight Methode, ontwikkeld door Françoise Barbira Freedman. De bewegingen die we maken zijn klein en effectief, met veel aandacht voor lichaam en geest. Door deze effectieve micro-bewegingen zijn de lessen geschikt voor iedereen, met of zonder yoga-ervaring, met of zonder klachten.

Over de docente

Algemene informatie over fulltime yogadocente Annika lees je hier.

IMG_20191028_114608_588

Ik wilde je even laten weten dat ik afgelopen maandag bevallen ben van onze dochter […]. Alles is heel erg goed gegaan, het kon echt niet beter! En ik heb zeker wat gehad aan de technieken uit je lessen!
– Marloes

De lessen zijn goed in balans, ik vond ze interessant en tegelijkertijd erg ontspannen. Na de eerste les leek ik al beter te slapen. Een goede mix van theorie en praktijk!
– Geertje

Woon je in Den Bosch of omgeving Den Bosch en volg je liever klassikale lessen: klik hier.

Mint mandala