Lieve mama’s, 

Het jaar 2020 is een vreemd jaar. Misschien heeft dit je zwangerschap of de geboorte van je baby beïnvloedt, misschien ervaar je alles net even wat anders, terwijl het krijgen van een baby toch op zichzelf al een hele intense periode kan zijn. Tijdens de lessen Mama en Baby Yoga (die vooralsnog gewoon door mogen gaan) ontmoet je andere mama’s en baby’s, gelijkgestemden waarmee je ervaring uit kan wisselen. Daarnaast doen we in deze lessen yoga-oefeningen voor mama en babymassage voor je baby. Helaas kunnen we in deze reeks geen thee drinken achteraf, zoals bij voorgaande reeksen, maar wel is er tussendoor tijd om elkaar te leren kennen.

babymassage2

De afgelopen Mama en Baby Yoga reeks zat helemaal vol en ook de aankomende reeks is volgeboekt. Er zijn nog een paar plekjes in de reeks die in december start en in januari 2021 eindigt.

Goed om te weten: je mag mee doen vanaf 6 weken na de geboorte, of 10 weken als je zelf een keizersnede hebt gehad. Je kunt mee doen tot je baby begint te tijgeren. Dit is vooral voor jezelf niet zo handig.

Uitgebreide informatie over de inhoud en voordelen van Mama en Baby Yoga vind je op deze pagina!

Hier zijn alvast de data van de reeks die start in december:

December 2020 / januari 2021
Locatie: Verloskundigenpraktijk Bij Volle Maan

10.45 – 11.45 uur

  • Les 1: 12 december
  • Les 2: 19 december
  • Les 3: 9 januari
  • Les 4: 16 januari
  • Les 5: 23 januari

IMG_20191010_222547_328

 

Sluit 2020 af met Mama en Baby Yoga

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *