Over mij - Yogadocent Annika

Mijn naam is Annika Janssen en ik ben trotse mama van een dochter (januari 2020), eigenaresse van Yogaboetiek en zelfstandig yogadocente Zwangerschapsyoga, Yoga na de zwangerschap / Mama en Baby Yoga, Babymassage, Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga en Yoga Nidra. 

Ik heb de docentenopleiding Hatha Yoga en Vinyasa Flow afgerond in Rishikesh, Noord-India en Zwangerschapsyoga, Yoga voor postpartum herstel en Baby Yoga bij het gerenommeerde Birthlight Institute bij Yogamoves Utrecht en bijscholingen in Londen, VK.

Via ULU Yoga ben ik op dit moment bezig met een advanced Yoga Teacher Training. Regelmatig volg ik masterclasses bij bijvoorbeeld De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.

Babymassagedocent

Daarnaast ben ik professioneel babymassagedocent. Ik geef op dit moment privécursussen babymassage aan huis.

Voor mij betekent yoga lief zijn voor lichaam en geest. Ik ben yogadocente geworden omdat ik deze gezonde ‘lifestyle’ graag overbreng op anderen. Tijdens de lessen zwangerschapsyoga vind ik het fijn om er een kleine flow in te houden en houd ik je graag in beweging tijdens je zwangerschap, terwijl ik je voorbereid op een ontspannen geboorte van je kindje. Ik vind het fantastisch en leuk om yogales te geven. Ik doceer yoga vanuit het hart, kalm, positief en vooral voor iedereen!

Yoga met een glimlach, want we beoefenen yoga immers ook omdat we dat leuk vinden toch?!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0